Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Subway Surfers World Tour: New York

  

Run, Run, Run...

Πολλοί από εμάς περάσαμε από την φάση του tagging και του graffiti στη νεαρή μας ηλικία. Ε τότε λοιπόν πάντα υπήρχε ο φόβος μήπως κάποιος φύλακας, αστυνομικός κλπ μας πάρει χαμπάρι και αρχίσει το κυνηγητό. Στο Subway Serfers World Tour: New York λοιπόν ζούμε αυτό που δε θέλαμε να ζήσουμε τότε με τίποτα.


Ξεκινάμε το παιχνίδι με τον Jake, έναν νεαρό που "ζωγραφίζει" ένα τρένο. Δυστυχώς τον παίρνει χαμπάρι ο φύλακας του σταθμού και κάπου εκεί αρχίζει κυνήγι μαζί με τον σκύλο βοηθό του. Σκοπός μας είναι να τρέξουμε όσο πιο μακριά μπορούμε, αποφεύγοντας εμπόδια και τρένα, ώστε να μην μας πιάσει ο φύλακας. Στη πορεία μας μαζεύουμε coins τα οποία χρησιμοποιούμε για να αγοράσουμε αναβαθμίσεις και νέους ήρωες.

Ο χειρισμός είναι πολύ εύκολος και δε θα δυσκολευτείτε να τον συνηθίσετε. Σε αυτό βοηθάει και το πολύ καλό tutorial του παιχνιδιού. Τα γραφικά είναι πολύ όμορφα cartoon style με υπέροχα χρώματα. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και στον τομέα του ήχου. Διαθέτει φοβερά ηχητικά εφέ, ιδιαίτερα αστεία, ειδικά όταν σας πιάνει ο φύλακας ή χτυπάτε σε κάποιο εμπόδιο, ενώ η μουσική που συνοδεύει το τρέξιμο μας θυμίζει πολύ έντονα Crash Bandicoot.


Κλείνοντας το  Subway Serfers World Tour: New York είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι χωρίς όμως να προσφέρει κάτι το πρωτότυπο. Πάντως είναι δωρεάν και δεν χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε.

ΘΕΤΙΚΑ
- Πολύ όμορφα γραφικά και μουσική.
- Εύκολος χειρισμός.
- Είναι δωρεάν.
- Πολλοί διαθέσιμοι χαρακτήρες...

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
- ...πολλοί όμως από αυτούς χρειάζονται πάρα πολλές ώρες παιχνιδιού για να τους ξεκλειδώσεις.
- Δε προσφέρει κάτι πρωτότυπο.
- Γρήγορα γίνετε βαρετό.

TS: 68%

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου