Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Πες Βρες

Απόδειξε τις γνώσεις σου...

Είστε με την παρέα σας και βαριέστε αφόρητα; Θέλετε να παίξετε ένα επιτραπέζιο αλλά δεν υπάρχει τίποτα εύκαιρο; Μην αγχώνεστε... υπάρχει το Πες Βρες. Το Πες Βρες λοιπόν είναι μια εφαρμογή από Έλληνες developers και συγκεκριμένα τους Χατζηπαπά Πέτρο, Κόκκινο Χάρη και Αργυρίου Αλέξη. 

Το παιχνίδι είναι απλό και άκρως διασκεδαστικό. Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες Α και Β. Σε κάθε ομάδα πέφτει τυχαία μια κάρτα με μια ερώτηση του τύπου "Βρες 10..." (π.χ. Βρες τις 10 μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης σε πληθυσμό ή Βρες 10 ατάκες του Μάρκου Σεφερλή). Η ομάδα λοιπόν που παίζει πρέπει μέσα στον χρόνο που έχει οριστεί από τους παίκτες να βρει τις 10 απαντήσεις που είναι ήδη γραμμένες στην κάρτα που της έχει τύχει. Οι απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις μπορεί να είναι περισσότερες από 10 αλλά βαθμούς δίνουν μόνο οι 10 που υπάρχουν στην κάθε κάρτα.

Κάθε φορά που η ομάδα που παίζει, βρίσκει μια απάντηση από την κάρτα, η αντίπαλη ομάδα σβήνει την συγκεκριμένη απάντηση. Όταν ο χρόνος τελειώσει γίνετε ο απολογισμός. Ανάλογα τις σωστές "μαντεψιές" της ομάδας βγαίνει και το σύνολο των βαθμών που μάζεψε. Οι πιο σπάνιες ή δύσκολες απαντήσεις δίνουν και πιο πολλούς βαθμούς. Μετά είναι η σειράς της άλλης ομάδας και στο τέλος των γύρων που έχουν οριστεί βγαίνει ο νικητής.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τους δημιουργούς, υπάρχουν πάνω από 700 κάρτες στο παιχνίδι αν και εμένα μετά από κάποιον αριθμό παρτίδων μου βγήκαν ξανά ίδιες ερωτήσεις αρκετές φορές. Υπάρχει όμως η ενημέρωση ότι θα προστίθενται νέες κάρτες ανά τακτά διαστήματα.

Δοκιμάστε το και να είστε σίγουροι πως δε θα χάσετε. Θα το λατρέψετε και μόνο για το γέλιο που θα προσφέρει σε εσάς και τη παρέα σας. Θα το βρείτε δωρεάν στο play store του κινητού σας.

ΘΕΤΙΚΑ
- Άκρως διασκεδαστικό.
- Παιχνίδι πολλών παικτών με μία συσκευή.
- Δημιουργία Ελλήνων Developers.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
- Επανάληψη καρτών.
- Κάποιες κάρτες έχουν μικρολαθάκια.

 TS: 80 %

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου