Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Hill Climb Racing


For XMoto Lovers...

Θυμάστε το ΧMoto; Το τρομακτικά εθιστικό παιχνίδι που οδηγούσαμε μια μηχανή στους πιο κακοτράχαλους λόφους που υπάρχουν και μαζεύαμε μήλα μέχρι να φτάσουμε στο τέρμα του κάθε level; Αν δεν το θυμάστε σαν όνομα, η εικόνα στα δεξιά σίγουρα θα σας θυμίσει για πιο παιχνίδι μιλάω.

Το Hill Climb Racing (της εταιρείας Fingersoft) λοιπόν ακολουθεί το ίδιο μοτίβο παιχνιδιού με το XMoto. Αυτή τη φορά βέβαια οδηγάμε ένα αυτοκίνητο αντί για μηχανή (στην αρχή τουλάχιστον) και ξεκινάμε τη προσπάθεια μας να πάμε όσο το δυνατόν μακρύτερα στον αρχικό λόφο μαζεύοντας coins και συλλέγοντας fuel. Στην αρχή θα δυσκολευτείτε αρκετά να πάτε μακριά αλλά αυτό μην σας πτοήσει καθώς δε θα αργήσετε να μαζέψετε αρκετά coins που θα κάνουν τα πράγματα καλύτερα.

Με τα coins λοιπόν αγοράζουμε αναβαθμίσεις για το αυτοκίνητο μας ώστε να το κάνουμε πιο γρήγορο, πιο δυνατό και πιο σταθερό. Όταν μαζέψουμε αρκετά coins μπορούμε να αγοράσουμε και νέα οχήματα όπως μηχανή (και να αναβιώσουμε τις παλιές καλές μέρες του XMoto) ή ακόμα και Monster Truck. Με τα coins μπορούμε να ξεκλειδώσουμε και νέες πίστες.


Τα γραφικά του παιχνιδιού δεν είναι κάτι εντυπωσιακό αφού το παιχνίδι δε δίνει βάση σε αυτό το τομέα αλλά κυρίως στο gameplay. Το ίδιο θα έλεγα και για το sound κομμάτι. Το παιχνίδι όμως καταφέρνει να κατορθώσει να κάνει αυτό που θέλει και μας κρατάει κολλημένους για πολλές ώρες gaming αφήνοντας στην άκρη τον τεχνικό τομέα.

Αν έχετε αρκετές ώρες να "κάψετε" και ψάχνετε κάποιο παιχνίδι που να τεστάρει τα driving skills σας και τα αντανακλαστικά σας (ναι χρειάζονται και αυτά) σίγουρα θα σας αρέσει. Ειδικά για τους λάτρες του XMoto είναι must, χωρίς όμως να φτάνει την μαγεία του... κατά την προσωπική μου άποψη πάντα.

ΘΕΤΙΚΑ
- Είναι δωρεάν.
- Είναι εθιστικό.
- Φέρνει μνήμες XMoto...

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
- ... χωρίς όμως να το φτάνει.
- Χαμηλός τεχνικός τομέας.

TS: 75 %

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου