Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Top 15 Video Games Chicks

Στην πορεία μας στον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών έχουμε γνωρίσει χαρακτήρες που μας έχουν μείνει στο μυαλό. Ανάμεσα σε όλους αυτούς ξεχωριστή θέση έχουν κάποιες "κυρίες" που μας άναψαν φωτιές. Επειδή λοιπόν κάθε σελίδα που ασχολείται με video games και σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει τις δίκες της τοπ επιλεγμένες θηλυκές παρουσίες του χώρου, ακολουθεί μια πολύ hot λίστα που σηκώνει πολύ συζήτηση...
15. Chun Li (Street Fighter)
Αχ αυτό το πονηρό χαμόγελο, αχ.
Εντάξει το ξέρω ότι πολλοί μπορεί να διαφωνήσετε πως έχει θέση στη λίστα η Chun Li αλλά και μόνο που αποτέλεσε αφορμή για να έχουμε τόσα πολλά cosplay κορίτσια ομοιώματα της φτάνει. H "first lady of fighting games" είναι χάρμα οφθαλμών και αυτό το σκιστό φορεματάκι όλα τα λεφτά. Την έχουμε δει και σε ταινίεςμε καλύτερη και πιο hot ερμηνεία αυτή της Kristin Kreuk.
14. Carla Valenti (Fahrenheit)
Το ξέρεις πως πεθαίνω με τα πρόστυχα τα άσπρα τα εσώρουχα σου...
Η μοναδική Carla από το Fahrenheit έχει σίγουρα μια θέση σε αυτή τη λίστα. Η ντετέκτιβ άναψε φωτιές με την καυτή εμφάνιση της στο διαμέρισμα της και τα PrintScr δίναν κι έπαιρναν. Όπως είναι ξεκάθαρο και από την εικόνα, ο Θεός εχμ γκουχ γκουχ, ο designer ήθελα να πω, ήταν πολύ μερακλής.
13. Kasumi (Dead or Alive)
Γοργόνα μουυυυ
Η all the euros Kasumi της σειράς Dead or Alive αποτελεί φαντασίωση για πολλούς, κυρίως εκεί πέρα μακριά στην άπω ανατολή. Όσα ρούχα και την έχουμε δει να αλλάζει από την ομολογουμένως τεράστια γκαρνταρόμπα της, με όλα ήταν πάρα πολύ καυτή. Top hot εμφάνιση στο Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball.
12.  Nina Williams (Tekken)
 Τα λόγια είναι περιττά.
Η 20χρονη τότε στο πρώτο Tekken που έκαψε καρδιές και συνέχισε να το κάνει σε όλα τα μετέπειτα Tekken, Nina Williams δε θα μπορούσε να λείπει από την λίστα με τις πιο καυτές γυναίκες των video games με τίποτα. Είναι ο μοναδικός female χαρακτήρας που συμμετείχε σε όλα τα παιχνίδια της γνωστής fighting σειράς. Επίσης πρωταγωνιστεί στο ολοδικό της παιχνίδι "Death by Degrees". Γαλάζια μάτια, σέξι κοτσίδα, έξω οι ώμοι, φοβερό μπούστο και άγιος ο Θεός. 
11. Joe Castillo (Dreamfall: The Longest Journey)
Φοβερή θέα λέμε...
Η Joe κατάφερε να κλέψει πολλές καρδιές αναζητώντας τον πρώην της, Reza. Μέσα σε αυτό το ροζ μπλουζάκι ήταν μια οπτασία, πιστέψτε με αξίζει ένα Google image search. Όπως και η Νίνα πιο πάνω όλα τα λεφτά και εδώ η κοτσίδα!
10. Faith Connors (Mirror's Edge)
Μια ματιά σου μόνο φτάνει...
Μπήκαμε λοιπόν στο τοπ 10 και η σειρά αρχίζει να δυσκολεύει. Ποια να πρωτοβάλεις στη λίστα... Άκρως athletic body style από την Faith που θεωρώ πως αξίζει να βρίσκεται στο νούμερο 10. Και αυτή έχει αποτελέσει αντικείμενο cosplay και μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς από αυτό. Όταν μπορεί και κάνει όλα αυτά στο Mirror's Edge (στο οποίο εμφανίζεται σε ηλικία 24 ετών) σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει πάνω σε ένα κρεβάτι...
9. Joanna Dark (Perfect Dark)
Make my day.
Μάγεψε τον κόσμο του Ninteno 64 η αγαπητή Joanna. Όχι πείτε μου, μπορείς να μην την βάλεις στη λίστα βλέποντας την παραπάνω εικόνα; Δε θέλω να γίνω πρόστυχος... ένα θα πω μόνο. Unzip this please!
8. November Annabella Terra (Starcraft: Ghost)
    (a.k.a. Nova)
 Ναι σε παρακαλώ, στοίχειωσε τα όνειρα μου.
Ghost - ξεGhost είναι όλα τα λεφτά η Nova. Νομίζω πως το καλύτερο της όπλο είναι να γυρίζει πλάτη στον αντίπαλο, θα μένει άγαλμα. Σκεφτείτε την σαν πλοίο και δείτε πρύμνη. Θέλω πρυμοδέτηση τώρα!
7. Ada Wong (Resident Evil)
-Πρόσεχε τα ζόμπια!!!
-Ε τι; Ζόμπια; Άσε με τώρα αυτό είναι πιο ενδιαφέρον.
Zombies? Η Ada είναι ένας λόγος για να βάλεις ακόμα πιο πολύ τα δυνατά σου να επιζήσεις. Εντάξει δε καταλαβαίνω γιατί μέσα στον γενικό χαμό κυκλοφορεί έτσι αλλά δε με χαλάει καθόλου. Πόδια αεροδρόμιο.
6. Rayne (BloodRayne)
 Δάγκωσε με...
Θα μπορούσε να λείπει; Όχι φυσικά. Ο λόγος για την Rayne που έχει ίσως την καλύτερη πλώρη στο πλοίο που λέγαμε για την Nova. Ο συνδυασμός χείλη, μάτια και μαλλιά στο χρώμα του πάθους και του έρωτα (και του αίματος, μην ξεχνιόμαστε) σε ανάβει θες δε θες. Βέβαια ποιος κοιτάει τόσο ψηλά όταν μπορεί να ρίξει στο βλέμμα του λίγο πιο κάτω;
5. Tifa Lockhart (Final Fantasy VII)
Γεια σου Tifa... είμαι ο Cloud.
Φτάσαμε λοιπόν στην πεντάδα. Ίσως η Tifa θα μπορούσε να βρίσκεται σε ακόμα καλύτερη θέση αλλά ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο να επιλέξω. Η Tifa λοιπόν με το φοβερό μπούστο και το καυτό σορτς έχει ίσως τα πιο μακριά πόδια που έχουν υπάρξει σε hot female χαρακτήρα. Σίγουρα από τις πιο καυτές παρουσίες στο χώρο.
4. Kaileena (Prince of Persia)
Βάλε (ότι απέμεινε από) το κόκκινο φουστάνι.
Όχι αν θέλει ας πει κανείς πως δεν της αξίζει η θέση. Η Kaileena που healαρε τον πρίγκηπα στο Sands of Time φοράει μόνο ένα πανί που καλύπτει τα άκρως απαραίτητα γιατί... δεν κάνει κρύο στη Περσία. Δεν σας χάλασε...
3. Lara Croft (Tomb Raider)
Λάρααααα μουυυυ
Θα πρωτοτύπησα και δε θα βάλω στην κορυφή της λίστας την Λάρα. Πιστεύω βέβαια πως οι αναλογίες του κορμιού της είναι κατά πολύ καλύτερες από αυτές της Μπάμπι αλλά έχω ένα θέμα με το πρόσωπο που απέχει έστω και ελάχιστα από το τέλειο του υπόλοιπου συνόλου της. Γούστα είναι αυτά φυσικά. Πάντως είναι φοβερό μανούλι χρόνια τώρα!
2. Jill Valentine (Resident Evil)
Όλο νάζια μου είσαι Jill μου
Είμαι σίγουρος πως πολλοί θα διαφωνούν με την δεύτερη θέση της Jill αλλά ρε παιδιά αυτή η military uniform σε συνδυασμό και με τον μπερέ κάτι μου πολύ καυτό μου βγάζει εμένα. Ίσως μου έχει μείνει απωθημένο από τον στρατό και το άκυρο που έφαγα από μια λοχία. Φοβερά καυτή και όταν εμφανίζεται με το σορτς καθώς επίσης και με το καπελάκι. Εύγε Αρμ!
1. Alicia Claus (Bullet Witch)
Τα παντάρια όλα!
Και φτάσαμε λοιπόν στο νούμερο ένα των hot χαρακτήρων των video games. Ομολογώ πως δεν έχω παίξει το Bullet Witch (λόγω Xbox) αλλά η κυρία Alicia είναι ότι πιο όμορφο έχει σχεδιαστεί στο τομέα των games ever! Τα συνδυάζει όλα, είναι πανέμορφη (και λίγα λέω), είναι σέξι, προκλητική και με προσόντα... 
---
Άντε να δω και τις δικές σας επιλογές στα comments.  

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με αυτές που έβαλες στη λίστα αλλά όχι στη σειρά που τις έχεις βάλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ συμφωνώ με τον Ανώνυμο από πάνω μου χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή